Biologische Basilicumkers Knip & Eet

084044
2,79 incl btw

Omschrijving

Met de zaden van deze biologische spruitgroente basilicumkers kweekt u de welbekende smaak van Basilicum, die zeker... Lees meer

Met de zaden van deze biologische spruitgroente basilicumkers kweekt u de welbekende smaak van Basilicum, die zeker bekend is van de Mediterranse gerechten maar ook veel toegepast in de Thaise en Indonesische keuken.

De jonge Basilicum plantjes smaken uitstekend als laatste toevoeging bij verse pasta of noedels en zijn zeer geschikt voor het maken van Pesto. Niet te vergeten natuurlijk heerlijk in de soep.

Biologisch:
Inhoud:
15gram
Merk:
Buzzy Seeds

Zaai instructies

Strooi de zaden in een dun laagje op het zaairooster en spoel dit voorzichtig onder de kraan. Vul de glazen bowl met water tot de onderzijde van het rooster en plaats deze in een ruimte met een normale kamertemperatuur ( 20-22°C ). Ververs iedere dag het water. Na 14 dagen kan men de kiemspruiten (die dan 3-5 cm lang zijn) eten.

Verlenging met een paar dagen geeft wat meer blad aan de spruit. De kiemspruiten kunnen, zonder hun gezonde eigenschappen te verliezen, ongeveer 7 dagen in de koelkast bewaard blijven.