Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €15,-
  • Snelle levering
  • Hollandse kwaliteit
  • Groot aanbod
  • Bestellingen direct verwerkt

Biologische Zaden

Met biologische zaden uw eigen kruiden of groente kweken is heerlijk en gezond!

De smaak van biologische groenten en kruiden die u zelf heeft gekweekt in de eigen tuin, volkstuin, moestuin of in een pot met biologische zaden is krachtig en smaakvol. Een belangrijk punt om niet te vergeten is dat biologische groenten of biologische kruiden die uit de geteelde zaden voortkomen ook nog heel gezond zijn! Deze bevatten namelijk ook geen chemische bestrijdingsmiddelen.

Biologische zaden online kopen?

Biologische zaden of ook wel organische zaden kun je in veel webshops en winkels kopen. In onze webshop hebben we een groot assortiment biologische zaden. Meer dan 90 verschillende soorten biologische zaden van het merk buzzy seeds en de Bolster. Neem bijvoorbeeld de biologische rode biet, biologische andijvie, biologische bloemkool of biologische ui. De zaden zijn vers en lang houdbaar. Ook wordt het uitgebreide assortiment biologische zaden vanaf 15 euro verzonden zonder verzendkosten! Ook als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Biologische zaden bestellen België

Uiteraard is het niet alleen mogelijk om in Nederland de biologische zaden te bestellen, maar ook in het buitenland. België heeft ook veel aanbieders van biologische zaden, maar in ons assortiment hebben we bijna 100 verschillende soorten. Bovendien versturen wij de zaden gratis vanaf 15euro naar het buitenland. 

EKO Keurmerk

Biologische groentenzaden van Buzzy Seeds en de Bolster zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productiemethode welke is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting Skal. Deze producten zijn herkenbaar aan het EKO keurmerk. Voor het verpakken van de zaden is de producent Skal gecertificeerd (nr. 014725 & 014218). Groener dan groen en gezond voor iedereen!

biologische kruidenzaden pakket 10% korting
15,95 14,35 (incl btw)
13,50 (incl btw)
2,59 (incl btw)
1,99 (incl btw)
2,99 (incl btw)
2,99 (incl btw)
2,99 (incl btw)
1,99 (incl btw)
1,99 (incl btw)