Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Kruidenzaden

Keukenkruiden kweken van eigen gezaaide kruidenzaden uit je eigen tuin...dat is toch het leukste wat er is?

Kruiden zijn vaak de smaakmakers in de keuken. Zij geuren heerlijk en geven net die verfijnde smaak aan je gerechten. Wat is er mooier dan verse kruiden uit eigen tuin. Zelf kruiden kweken heeft dus het grote voordeel dat je altijd kunt beschikken over kersverse keuken ingrediënten. Kruidenzaden van buzzy seeds voor in de moestuin zijn makkelijk te kweken en als je een stukje tuin kunt vrijmaken in de buurt van je keuken is dat ideaal. Maar ook kweken in potten of een flinke bloembak geven je de mogelijkheid om optimaal te genieten van hun versheid. 

Lees meer
AA Biologische Kruidenzaden Pakket 10% korting
24,50 21,95 incl btw
21,95 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,79 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,79 incl btw

Online kruiden zaden kopen?

In onze webshop hebben we een een uitgebreid assortiment kruidenzaden. Meer dan 40 soorten. Al deze zaden zijn van het merk buzzy seeds. De zaden zijn vers en bestellingen boven de 25 euro gratis verzonden!

Belangrijk waar de je kruiden gaat kweken

De juiste plek voor kruidenzaden is heel belangrijk. Let erop dat de planten op een zonnige plek staan, dat is onontbeerlijk voor het verkrijgen van hun heerlijke smaak en geur. In de herfst kun je ook een wintervoorraad aanleggen door ze te drogen of in te vriezen. In ieder geval wensen we je heel veel kweekplezier!

Kruidenzaden in de moestuin

Het is natuurlijk mogelijk om in iedere moestuin aan te slag te gaan met kruiden zaden. Vanaf eind april of begin mei is het mogelijk om kruidenzaden direcht in de volle grond te zaaien. Wat is er nou leuker dan voordat je bijvoorbeeld soep gaat eten eerst wat bieslook uit de eigen tuin te plukken en vervolgens in de soep te doen? 

Kruidenzaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Kuidenzaden zaden kopen op onze website is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van kruiden kweken van zaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddellen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde.

Kruidenzaden kweken

Speciaal voor de soorten kruidenzaden hebben we een pagina gemaakt waarbij u kunt lezen wat de zaai instructies zijn. Deze zijn op DEZE pagina te lezen.

10 jaar Dutch Garden Seeds