Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €15,-
  • Snelle levering
  • Hollandse kwaliteit
  • Groot aanbod
  • Bestellingen direct verwerkt

Nieuws

Nieuwe Biologische zaden! ...en zaaien kan nog hoor ;-)

05-06-2020
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Vandaag hebben we van een aantal klanten vernomen dat hun tuin aan het 'zingen' was. De plantjes waren zo blij dat er weer eens regen uit de lucht is komen vallen... Het word eigenlijk een steeds groter probleem dat het steeds droger en warmer word. Hoewel het soms ook heerlijk kan zijn.  

De meeste van jullie zullen al bezig zijn met het oogsten van de eerste soorten, o.a. sla, spinazie en natuurlijk de kruiden en microgreens. Momenteel bent u zeker nog niet te laat om wat te zaaien voor een najaarsoogst. Check anders even de site: www.dutchgardenseeds.com

Nieuwe Biologische zaden

We hebben alvast 2 nieuwe soorten biologische nieuwe zaden soorten toegevoegd, waarmee het aantal op meer dan 90 stuks uit komt! 

De Biologische Stokspekboon

De Biologische kruidenzaden Salie

Facebook en Instagram

Houd de site in de gaten voor meer nieuws, acties en nieuwe producten of like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven. Instagram #dutchgardenseeds en Facebook: Dutch Garden Seeds

Wij wensen u een Fijn weekend!

Groetjes,

Peter & Gerda

Dutch Garden Seeds

 
 

Komende week zaaien met mooi weer...en zon!

13-03-2020
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen!

Na een aantal weken van regen, harde wind en donkere wolken, lijken de vooruitzichten voor zover we kunnen kijken er goed uit te zien! Vandaag vallen de laatste buitjes en vanaf dan kunnen alle tuintjes opdrogen en in gereedheid worden gebracht voor het moestuin seizoen 2020 ! www.dutchgardenseeds.com

 Zaai-Kalender 

In de zaai kalender kunt u zien welke soorten u al kunt zaaien.  Uiteraard blijft het een beetje afhankelijk van het weer natuurlijk. Sommige soorten zijn zelfs later in het seizoen nog te zaaien: Zaai-Kalender

Nieuwe Zinnia Bloemzaden

We hebben in het assortiment ook een nieuwe soort Zinnia. Het is de Zinnia Peppermint Stick. Klik hier om direct naar deze zinnia te gaan.

Facebook en Instagram!

Bezoek regelmatig de FB site of ons instagram account #dutchgardenseeds voor meer nieuws, acties en nieuwe producten of like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven. Facebook: Dutch Garden Seeds

Wij wensen u een heel fijn weekend!

Groetjes,

Peter & Gerda

Dutch Garden Seeds b.v.

 
 

Storm, Plannen en natuurlijk Zaden...

28-02-2020
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Iedereen is op het moment van schrijven in de ban van de storm. Zal deze storm echt zo heftig zijn als de voorspellingen aangeven? We hopen natuurlijk dat het meevalt, maar op het moment van schrijven is de wind al behoorlijk aan het toenemen, met name hier in het westen van NL (Volendam). We hopen dan ook dat de schade mee zal vallen en bij iedereen morgen o.a. de kas nog rechtop staat.

Plannen en daarna zaadjes kopen natuurlijk...

Door het slechte weer, is het wel het ideale moment om aan de planning te werken en uiteraard ook de plannen voor het komende seizoen. Als de plannen gereed zijn, moet er naar de voorraad gekeken worden. Heb ik alles nog? Heb ik nog voldoende? Wil ik dit jaar iets nieuws proberen? Kijk anders even op deze winderige dag rustig rond op onze site: www.dutchgardenseeds.com en u kunt in de loop van de week al beginnen....

Verloting

Wij verloten onder iedereen die dit weekend besteld 1 x de 'grow a dick' peperzaden!! Zie ook voor de actie onze facebookpagina.

Facebook en Instagram

Houd de site in de gaten voor meer nieuws, acties en nieuwe producten of like onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven. Instagram #dutchgardenseeds en Facebook: Dutch Garden Seeds

Wij wensen u een Fijne zondag!

Groetjes,

Peter & Gerda

Dutch Garden Seeds

Nieuwe Bio-zaden en Fijne Feestdagen gewenst!

31-12-2019
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen!

Het jaar loopt ten einde en een van de leukste feestdagen hebben we nog in het verschiet. Voor vele van u zal het maken van een moestuinplan weer op de agenda staan, alsook tevreden terugkijkend op een succesvolle oogst! Inmiddels hebben wij alle soorten zaden weer aangevuld en zijn klaar voor het nieuwe seizoen. 

Nieuwe Biologische zaden soorten!

Ook hebben we op de valreep nog 2 nieuwe biologische zaden soorten toegevoegd aan het assortiment. Beide van de Bolster:

Biologische Komkommer zaden Telegraph Improved

Biologische Blok-Paprika zaden Filo F1 Hybride

De Bolster zaden kopen bij Dutch Garden Seeds!

07-10-2019
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen!

Vanaf heden hebben wij ook 15 verschillende soorten biologische zaden van De Bolster in het assortiment! Dit is voor nu even een aanvulling op het bestaande biologische assortiment, waarmee het totaal uitkomt op bijna 100 soorten! Het was weer een hele klus om deze online te krijgen, maar wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee ;-)

De Bolster zaden soorten zijn te herkennen aan het logo in de foto. Om direct naar de biologische zaden te gaan, klik dan hier.

Bloembollen

De voorraad bloembollen word al behoorlijk minder, dus als u nog bloembollen wilt bestellen, hebben wij nu nog een mooi assortiment voor u. Om direct naar de Bloembollenpagina te gaan, klik dan hier.

Vanaf heden ook Makkelijke Moestuin Zaden ook bij Dutch Garden Seeds te koop!

07-09-2019
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen!

Deze zomer is het weer wat grillig, dan weer veel te warm, dan weer ineens heel veel regen of wind of een hele tijd droog. De combinatie kan er voor zorgen dat voor sommige groente's het juist ideale omstandigheden zijn, maar er zijn er ook een aantal die het beter doen met wat stabieler weer. Des al niet te min, heeft iedereen veel plezier beleefd in te moestuin en zelfs nóg kunnen er naar hartenlust groentes worden geoogst.

Wij? Makkelijke Moestuin Zaden Toegevoegd!

Wij hebben in de tussentijd ook niet stil gezeten! Wij hebben de 26 soorten makkelijke moestuin zaden die speciaal door Jelle zijn geselecteerd toegevoegd aan het assortiment!

Neem anders even een kijkje: KLIK hier

2 nieuwe soorten zaden! Rode Spitskool zaden en de Stamslabonen Kylian zaden

11-06-2019
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen!

Het 'zadenseizoen' loopt een klein beetje ten einde, maar voor jullie, de tuinders is het nu volop rennen, vliegen en eten geblazen. Het weer van momenteel is het ene moment zon, dan weer regen, dan weer zon en dan weer regen. Dit is de ideale mix om alles snel te laten groeien! Niet alleen alles wat er gezaaid is, maar ook het onkruid groeit snel!

Na voor ons een weekje naar Frankrijk waar we nieuwe inspiratie hebben opgedaan voor het zadenseizoen in 2020 hebben we gelijk 2 nieuwe soorten in het assortiment opgenomen:

De rode spitskool zaden Kalibos en de stamslabonen zaden Kylian

Verder wensen wij iedereen een fijne zomer met een hele goede oogst!

We zien u graag terug op onze website: www.dutchgardenseeds.com

 

Nieuwe soorten zaden! Microreens zaden!

24-04-2019
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Vriendinnen!

Vandaag en morgen hebben we in iedergeval heel mooi weer en kunnen we veel doen in de tuin. Vergeet alleen niet, dat er ook zeker nog koude dagen aan kunnen komen. Voorzaaien in de kas is natuurlijk heel goed mogelijk voor inmiddels al vele soorten!

Nieuwe soorten zaden: Microgreens

Microgreens worden ook wel micro- of kiemgroenten genoemd. Het is een verzamelnaam voor groenten en kruiden die je in een vroeg stadium al kunt oogsten. Je oogst ze als kiem of laat ze iets verder doorgroeien om ze als jonge blaadjes te oogsten. Kiemgroenten zijn heel gezond en veelzijdig. Je herkent ze aan een frisse  en pittige smaak, wat ze heel geschikt maakt als smaakversterker in bijvoorbeeld soepen of salades. Microgreens zijn het jaarrond te kweken!  Directe link naar de microgreens zaden pagina

Uiteraard kunt u ook direct naar de hoofdpagina gaan, vanwaar u alle bijna 600 soorten kunt zien en eventueel kunt bestellen: www.dutchgardenseeds.com

Het moestuin seizoen is begonnen!

29-03-2019
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Vriendinnen,

De moestuin heeft de afgelopen dagen weer ruim voldoende water gekregen om weer een tijdje voort te kunnen! De meeste van jullie zijn inmiddels begonnen met de eerste werkzaamheden en wellicht ook al met de eerste soorten voor te zaaien. "het is het weer ervoor...". Heerlijk binnenshuis met de vingers in de aarde, werkend aan een mooi voorjaar!

Wist je dat....?

We hebben een aantal weetjes en feitjes die we graag met u willen delen. We willen eigenlijk iedere mailing weer nieuwe feitjes presenteren. Deze komen in de mailing, maar zullen ook op onze FB pagina verschijnen.

Zaaien vanaf maart

Vanaf maart kunt u al op de vensterbank voorzaaien:  andijvie, aubergine, kervel, komkommer, broccoli, koolsoorten, paprika, pepers, peterselie, postelein en prei.

 Om de zaden te bestellen: www.dutchgardenseeds.com

Prachtig weer om in de tuin te werken en de zaden bak te controleren!

21-02-2019
door Customer Customer

Beste Tuinvrienden en Vriendinnen!

Wat hebben we een geluk! De afgelopen dagen begon het al een beetje mooier weer te worden en dit weekend word het al helemaal schitterend weer! Absoluut ideale omstandigheden om de voorbereidingen te treffen in de tuin. Er is zeker voor iedereen voldoende te doen.... ;-) 

Bij de voorbereidingen hoort ook het checken van de zadenbak. Welke zaden liggen er nog en wat wil je zaaien het komende jaar. 

Wij staan in ieder geval graag voor u klaar: www.dutchgardenseeds.com

Zaaikalender

Vele van jullie hebben waarschijnlijk in het verleden al wel eens de zaaikalender bekeken. Wellicht nog eens handig om deze erbij te pakken voor wat al wel en nog niet gezaaid kan worden. Dit is de directe link naar de zaaikalender 

Zaden kopen

De komende weken word het weer drukker en drukker bij ons in de shop. Bestel tijdig de zaden, maar..wij proberen nog steeds bestellingen die vóór 17uur gedaan zijn, dezelfde dag te versturen!

Groetjes,

Dutch Garden Seeds

Wij wensen jullie een fantastisch 2019 met veel gezondheid!

06-01-2019
door Customer Customer

Beste Tuinvrienden en Vriendinnen!

Allereerst willen we jullie een fantastisch 2019 toewensen met veel gezondheid!

Nieuwe Producten

We zijn druk bezig om weer een aantal nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Reeds zijn toegevoegd:

De Palmkool zaden

Paarse Radijs zaden

Biologische Tomaat zaden Roma 

Biologische Tomaat zaden Matina 

Peperzaden Habanero

Verder wachten we nog o.a. op de Biologische snack komkommer zaden. Neem eens een kijkje op de website: www.dutchgardenseeds.com

Leuk artikel

Afgelopen week is er een leuk artikel verschenen over de Chinezen die groenten, bloemen en aardappels willen kweken op de donkere kant van de maan! Dit zal een moeilijke klus worden zonder al te veel zonlicht, maar we zullen het afwachten..

De nieuwe website is live!

06-11-2018
door Customer Customer

Hallo Tuinvrienden en Vriendinnen,

We zijn heel erg trots om te melden dat onze nieuwe website live is! We hebben de eerste 5 jaar gedaan met ook al onze hele mooie website, maar deze is geheel vernieuwd, fris en ook mobiel vriendelijk. Google stelt tegenwoordig steeds meer eisen aan een goede en betrouwbare website en wij kunnen daar nu zeker aan voldoen! Neem snel een kijkje: www.dutchgardenseeds.com

Nieuwe producten

We hebben ook weer een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het totaal:

Courgette zaden Striato d'Italia

Decoratieve Snijbiet zaden Bright Lights

Snijbiet zaden Gele Sier

Snijbiet zaden Rhubarb Chard

Uien zaden Rossa lunga di Firenze

Komatsuna Mosterd Spinazie zaden

 

Nieuwe seizoen

We zijn ons alweer druk aan het voorbereiden op het komende moestuin seizoen. Alle voorraden zijn weer geteld, alles staat weer netjes, zaden die dicht tegen de THT datum liepen verwijderd, dus we gaan er weer vol tegenaan om ook dit jaar weer iedereen tijdig de zaden te leveren.

Groetjes,

Het team van Dutch Garden Seeds

 

Even bijkomen...druk seizoen...vele tevreden klanten...korte vakantie

30-07-2018
door Nico Smit

Hallo Tuinvrienden en Vriendinnen!

Het is alweer een tijdje geleden dat we een nieuws item hebben geschreven. Dit komt met name omdat dit jaar het seizoen nog heel lang is doorgelopen. Eerst heel koud, daarna snel warm en daarna…geen regen meer met name in Nederland. Hoge temperaturen zonder regen betekent natuurlijk dat er in de moestuin keihard gewerkt moet worden!

Wij hebben het afgelopen seizoen weer vele nieuwe klanten voorzien van hun zaden en we hebben dan ook vele reacties hierover ontvangen. Gelukkig vrijwel allemaal positieve! Daar doen we het dan ook voor.

Ook wij moeten even bijkomen van een druk seizoen smiley . Wij hebben even een kort weekje vakantie vanaf vrijdag 3 augustus tot en met vrijdag 10 augustus. Wij zullen uw bestelling, bij terugkomst zo snel mogelijk verwerken natuurlijk.

Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie!
 

Nieuwe Biologische Zaden soorten!

23-04-2018
door Customer Customer

Nieuwe Biologische Zaden!

Wat een heerlijk weekend was dit zeg! Het ideale weertje om in de tuin te werken. En daarom hebben wij voor u maar liefst 6 nieuwe soorten biologische zaden aan ons assortiment toegevoegd:

* Biologische Prei de Carentan 2
* Biologische Zomerwortel Merida F1
* Biologische Tuinbonen Witkiem
* Biologische Stokslabonen Helda
* Biologische Courgette Partenon F1
* Biologische Courgette Geel

Kijk voor meer informatie over deze soorten op de site.

Que Semer en France et Quand ? (Wat kun je zaaien in Frankrijk en wanneer?)

03-02-2018
door Nico Smit

Speciaal voor onze Franse klanten hebben wij een handig hulpmiddel op onze website geplaatst. Elke maand voegen wij hier een uitgebreid stuk toe waarin precies wordt uitgelegd wat er die maand in de moestuin gedaan kan worden en wat er zoal gezaaid kan worden. Dit stuk is dus een uitbreiding op onze zaaikalender. Aangezien wij ook veel Nederlandse klanten hebben die in Frankrijk wonen (en dus ook Frans spreken), willen wij u graag op deze link wijzen:

https://www.grainesdelegumes.fr/que-semer-en-france.html