Nieuws over zaden en moestuinen

Lees hier al het nieuws over zaden en moestuinen

Verse Zaden en Nieuwe Soorten...

03-11-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen, 

Het is alweer even geleden dat we de laatste nieuwsbrief hebben verzonden. De laatste keer ging het over de knoflook die toen vers binnen was. Heel fijn dat vele van jullie deze ook bij ons besteld hebben, waarvoor nogmaals dank! De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang!

Te laat om zaden te bestellen? Nee hoor! Binnen enkele dagen thuis bezorgd!

22-04-2022

Beste Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Vele van jullie hebben waarschijnlijk al behoorlijk wat zaailingen in bloei staan, maar er zijn er vast ook nog een heleboel die dat nog niet hebben. Geen probleem, er is nog tijd genoeg om te beginnen met zaaien!

 

Nieuwe Soorten Biologische zaden!

01-04-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Wat een weer! Harde wind, sneeuw, regen en nog meer ellende. In onze woonplaats Volendam hebben we eigenlijk alleen wind gehad...geen vlokje sneeuw te zien. In de loop van de dag zelfs gewoon zon! Nieuwe Biologische soorten zaden op voorraad! Check snel!

Zaaien in April?? Maart roert zijn staart....

25-03-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Wat hebben we de afgelopen weken kunnen genieten van het mooie weer zeg! Vele van jullie zijn inmiddels begonnen in de moestuin en zijn heerlijk bezig om een basis voor het najaar te leggen. De schitterende periode lijkt een beetje ingeruild te worden voor wat 'normale' temperaturen die horen bij de tijd van het jaar. Daar komt dan ook de spreuk vandaan: "Maart roert zijn staart...maar april doet wat hij wil". 

Het voorjaar begint!

16-03-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Wat zijn we de afgelopen dagen verwend zeg! Schitterend weer om in de tuin te werken. We zien dat iedereen van deze week heeft genoten en dit lijkt nog maar het begin. De komende week kan het volgens de weerberichten zelfs 20graden worden in het Zuiden van Nederland en België. Heerlijk! 

Het Moestuinseizoen is weer begonnen!

26-02-2022

Lieve Tuinders en Tuinsters, 

De afgelopen dagen was het bar en boos. Harde wind en veel regen hebben de tuinen behoorlijk getroffen. We hopen dat uw tuin of kas het ergste bespaart is gebleven. We zien wel op de verschillende facebook community en op Instagram dat toch wel vele heel veel problemen hebben met het water of een kapotte kas. Dit is natuurlijk heel erg vervelend. 

Bestel op tijd uw zaden! Groentezaden online kopen natuurlijk.

20-01-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Het einde van januari nadert en we zien toch wel een aantal tuinders die al begonnen zijn met het zaaien van bijvoorbeeld de eerste soorten pepers. Het is natuurlijk nog aan de vroege kant om al te zaaien... Echter, voor het kopen van de zaden is het wel het juiste moment. Om direct naar de site te gaan: www.dutchgardenseeds.com

Pre-Order Pootaardappelen + Nieuwe Bio Zaden Bestellen

06-01-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Allereerst de beste wensen voor het komende jaar en natuurlijk met veel gezondheid! 

Het is zover! We kunnen de pootaardappelen bestellen! We kunnen ze helaas nog niet leveren, maar het goede nieuws is dat ze wel al langzaam binnen druppelen. U kunt dus de complete bestelling plaatsen incl. pootaardappelen. We zullen de zending dan in 1x uitleveren zodra de door u gekozen pootaardappelen beschikbaar zijn. 

Zaden in 2022: Verhoging prijzen en bedrag voor gratis verzending + Pootaardappelen NIEUW in assortiment

05-11-2021

In de laatste nieuwsbrief hebben al geschreven dat wij alweer heel druk zijn met het nieuwe moestuin seizoen. Het komende seizoen word de keuze nog groter in onze webshop! Met name het biologische assortiment groeit gestaag door!

Lees snel verder door op het onderwerp te klikken.

Zaaien in Oktober? Nieuwe Soorten zaden !

03-09-2021

Natuurlijk zijn er ook nog wel soorten die nog gezaaid kunnen worden in de koude kas. Denk dan bijvoorbeeld aan: Rucola, Snijbiet, Tuinkers, Veldsla, WINTERPOSTELEIN, Witte Kool, Pluksla of Winter Spinazie. Kortom, soorten genoeg om er nog een nieuwe oogst uit te halen voor later dit jaar!

Kijk snel of er ook nog niets voor u iets te zaaien is: www.dutchgardenseeds.com

Oogsten, in de Vakantieperiode 3x per week verzenden en Hoe kweek je groente?

05-07-2021
Gedurende de vekantieperiode zullen we 3x per week verzenden in plaats van dagelijks. Verder is de tijd aangebroken om de verschillende soorten groentes die gezaaid zijn in het voorjaar te oogsten! Heerlijk deze periode! Tot slot een nieuwe pagina met hoe kweek je groente incl. hele mooie foto's. Check snel het bericht.

Nieuwe Biologische zaden! Nu meer dan 110 Soorten!

21-05-2021

Hallo Tuinvrienden,

We hebben weer nieuwe soorten biologische zaden toegevoegd aan het assortiment. In totaal zijn het er nu 110! De komende tijd zullen we dit aantal verder laten groeien voor een heerlijke en gezonde maaltijd! Lees snel verder in het bericht over biologische zaden.

Beter weer en bloemzadenpakketten

18-03-2021
Het weer begint alweer mooier te worden en dat biedt een hoop mogelijkheden. Al eens aan een mooi bloemzaden pakket gedacht? Dit is overigens mooi om te geven en ook mooi op de krijgen! Lees snel verder in dit bericht overde mogeljkheden.

Het moestuinseizoen 2021 is geopend!

04-03-2021

Het is inmiddels maart en maart roert zijn staat. Was het de afgelopen dagen nog prachtig weer met mooie temperaturen zal het de komende dagen weer in sommige delen van het land gaan vriezen met een overdag temperatuur van rond de 7 graden. 

Lees snel verder wat de mogelijkheden zijn vanaf nu!

Gelukkig en gezond 2021 gewenst!!

02-01-2021

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Wij wensen u een gelukkig en gezond 2021 toe!

Groetjes,

Dutch Garden Seeds