Buzzy Seeds

Waarom verkoopt Dutch Garden Seeds groentezaden, kruidenzaden, biologische zaden en bloemzaden van Buzzy Seeds?

Bij Buzzy Seeds geloven ze dat tuinieren gaat om een plezierige activiteit voor iedereen die die houdt van een bloemen tuin of een moestuin. Buzzy seeds zaden zijn ontwikkelt voor de oudere maar ook voor onze jongste tuinders. Met deze zaden kan iedereen zich verwonderen over het heerlijke en prachtige resultaat van producten die je zelf hebt gekweekt.

Buzzy is toegewijd om alleen de beste zaden te gebruiken die 100% natuurlijk zijn en niet genetisch gemanipuleerd. Met hun zaden garandeert buzzy seeds een absoluut resultaat. Naast alle EU voorwaarden waaraan is voldaan, worden de groentezaden, biologische zaden en bloemzaden van buzzy seeds ook nog eens zelf gecontroleerd in het laboratorium en de proefvelden van buzzy seeds. Bovendien staan ze daarnaast ook onder controle van de NAKtuinbouw in Roelofarendsveen.

buzzy seeds groei garantie logo

Zijn Buzzy Seeds zaden ook iets voor u?

Voor jong en oud, grote of kleine tuin bieden buzzy seeds zaden voor iedereen een frisse maar ook verse kijk op tuinieren. Onze producten zijn alleen geschikt voor hobby tuinbouw.