Makkelijke Moestuin

Wat is een makkelijke moestuin?

Een makkelijke moestuin is eigenlijk tuinieren in bakken van 1,20 meter bij 1,20 meter en die verdeeld in 16 gelijkmatige vakken van 30 bij 30 centimeter waarin u ook met een kleine tuin heerlijk kunt genieten van verse groenten! Lekker makkelijk dus...

Het begin van de makkelijke moestuin

Het fenomeen makkelijke moestuin is begonnen in 2007 toen Jelle (the founder) zijn hobby kenbaar maakten en zo ook een heleboel andere tuinders super enthousiast heeft gemaakt. Hij heeft het met zijn inzet en enthousiasme zover gekregen dat iedereen die zelfs een kleine tuin heeft zijn eigen groenten en kruiden kan kweken. 

Makkelijke moestuin zaden

Jelle heeft zijn eigen branding gegeven aan de zakjes die hij verkoopt. Wij hebben de mogelijkheid gekregen om ook zijn zakjes met makkelijke moestuin zaden te verkopen om zo iedereen die nog niet aan het tuinieren is toch de tuin in te krijgen. Want het kan zo leuk en makkelijk zijn! Er zijn 25 verschillende soorten makkelijke moestuin zaden. Denk o.a. aan Rucola, Bieten, Spinazie, Andijvie, Sla en Wortels. Deze soorten zijn speciaal geselecteerd en groeien goed in de vierkante meter moestuin. 

Zaden zaaien voor iedereen?

Inderdaad! Iedereen kan met zaadjes eigen groenten, bloemen en kruiden kweken. Het is simpeler dan je denkt. Vaak is af en toe water geven al 80% van de slagingskans. Zeker als het een vierkante meter is, hoef je er ook niet al te veel tijd aan te besteden. Dagelijks 10 minuten en u heeft na een paar weken heerlijke verse groenten of kruiden van zaden die u zelf gezaaid heeft! Naast het feit dat het bijzonder gezond is, is het ook heel leerzaam. Ga bijvoorbeeld samen met uw kinderen of kleinkinderen "de tuin in".

Link naar de makkelijke moestuinzaden

Als u op deze link klikt, gaat u direct naar de zakjes zaden!

Makkelijke moestuin