Over ons

Welkom op de website van Dutch Garden Seeds!

Uw online adres voor alle soorten moestuinzaden. We zijn een online bedrijf gevestigd in Volendam. Kwaliteit en snelheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bestellingen boven de 25 euro met alléén zakjes zaden worden bovendien GRATIS verzonden. Ons bedrijf is opgericht in 2013 en bestaan inmiddels dus alweer ruim 10jaar!!

Even voorstellen: wij zijn een gelukkig gezin en hebben twee jonge kinderen. Tuinieren is een hobby van ons en mede dankzij het oprichten van deze webshop in 2013 is het inmiddels een passie geworden. Met onze kennis en onze zaden van uitstekende kwaliteit staan wij voor u klaar!

In ons assortiment hebben we o.a. groentezaden, kruidenzaden, biologische zaden en bloemzaden opgenomen. Een aantal van deze zaden zijn F1-Hybride soorten. Regelmatig kopen wij nieuwe soorten zaden in om het assortiment zo compleet mogelijk te houden. Dit communiceren wij vooral via Facebook, Instagram of onze maandelijke mailings. Zaden kunnen worden gekweekt door zowel de particulier als door de professionele volkstuinhouder.

Wij vinden het leuk om u te verwelkomen op onze website!

SKAL gecertificeerd

Wij zijn ook SKAL gecertificeerd! Dit betekend dat wij voldoen aan de voorwaarde die SKAL stelt om biologische zaden te mogen verkopen. Hier zijn we trots op!

Bekijk SKAL certificaat

  

 

De juiste zaden niet gevonden?

Mist u een artikel in onze webshop? Mail of bel ons gerust, wij zullen kijken of we het gewenste artikel kunnen bestellen bij onze leveranciers en alsnog aan u kunnen leveren.

Ook voor al uw andere vragen of opmerkingen kunt u ons een e-mail sturen. We zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.
 

We zijn overdag ook telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer:

Gerda: +31 (0)6 42 20 16 01 (Nederlandstalig) of  Peter: +31 (0) 6 535 768 92 (Nederlands/Engelstalig)

 

Adresgegevens: (geen verkoopadres)

Dutch Garden Seeds

V. Karregatstraat 23

1132 CN Volendam

Nederland

KvK.nr. 82141444

Btw.nr. NL853112319B01

Rek.nr. NL40RABO0104485116

www.dutchgardenseeds.com