Friendly Flowers Aantrekkelijk voor Bijen Laag

085072
5,95 incl btw
+

Omschrijving

Buzzy Friendly Flowers Bloemenmix zaden voor bijen (20-35cm hoog) geeft uw tuin gedurende een langere periode een... Lees meer

Buzzy Friendly Flowers Bloemenmix zaden voor bijen (20-35cm hoog) geeft uw tuin gedurende een langere periode een bloemenpracht met weinig onderhoud. In dit doosje zitten bloemzaden voor meer dan 20 soorten bloemen die zo is samengesteld om zoveel mogelijk bijen en insecten naar uw tuin te lokken die komen voor de nectar en voor bestuivingen zorgen.

LET OP! Dit zijn doosjes, hier zullen altijd verzendkosten voor in rekening worden gebracht. 

Inhoud van deze mix:

Alyssum maritimum 

Alyssum saxatile 

Antirrhinum majus 

Bellis perennis 

Calendula officinalis 

Cheiranthus allionii 

Cheiranthus maritimus 

Chrysanthemum paludosum 

Cynoglossum amabile 

Dianthus barbatus 

Dorotheanthus bellidiformis 

Eschscholzia caespitosa 

Eschscholzia californica 

Gypsophila elegans 

Iberis amara 

Iberis umbellata 

Lotus corniculatus 

Nemophila menziesii 

Petunia hybrida 

Phlox drummondii 

Portulaca grandiflora 

Verbena tenuisecta 

Viola cornuta

Biologisch:
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±15m2

Zaai instructies

In dit doosje zitten twee zakjes. Eén is gevuld met een zaai-medium (een granulaat van maiskolven) en het andere zakje is gevuld met de zaden een mengsel van één- en tweejarige bloemen. Leeg de beide zakjes in een kom en roer dit heel goed door elkaar.

Zorg dat de grond, waar u de bloemen wilt zaaien, zo'n 3 á 4 cm. diep, lekker los en aangeharkt is. U strooit het mengsel uit de kom zo gelijkmatig mogelijk over de grond. Ongeveer 3-4 gram per m2. Na het zaaien de grond licht aandrukken. Bijv. met een plankje of gewoon met de hand, zodat de zaden goed met de aarde in contact komen. Het ingezaaide gedeelte voorzichtig besproeien en vochtig houden totdat de zaden ontkiemen.

De zaaitijd is van maart tot en met juni.

De bloei begint na ongeveer 6 tot 8 weken na het zaaien. De tweejarige bloemen zullen in het volgende jaar gaan bloeien.