Friendly Flowers Vlinders Laag

085076
5,95 incl btw
+

Omschrijving

Buzzy Friendly Flowers Bloemenmix zaden voor Vlinders (40-90cm hoog) geeft uw tuin gedurende een langere periode een... Lees meer

Buzzy Friendly Flowers Bloemenmix zaden voor Vlinders (40-90cm hoog) geeft uw tuin gedurende een langere periode een bloemenpracht met weinig onderhoud. In dit doosje zitten bloemzaden voor meer dan 30 soorten bloemen die zo is samengesteld om zoveel mogelijk insecten waaronder vlinders naar uw tuin te lokken die voor bestuivingen zorgen. 

LET OP! Dit zijn doosjes, hier zullen wel verzendkosten voor in rekening worden gebracht.

Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±15m² zaaibereik

Zaai instructies

In dit doosje zitten twee zakjes. Eén is gevuld met een zaai-medium (een granulaat van maiskolven) en het andere zakje is gevuld met de zaden een mengsel van één- en tweejarige bloemen. Leeg de beide zakjes in een kom en roer dit heel goed door elkaar.

Zorg dat de grond, waar u de bloemen wilt zaaien, zo'n 3 á 4 cm. diep, lekker los en aangeharkt is. U strooit het mengsel uit de kom zo gelijkmatig mogelijk over de grond. Ongeveer 3-4 gram per m2. Na het zaaien de grond licht aandrukken. Bijv. met een plankje of gewoon met de hand, zodat de zaden goed met de aarde in contact komen. Het ingezaaide gedeelte voorzichtig besproeien en vochtig houden totdat de zaden ontkiemen.

De zaaitijd is van maart tot en met juni.

De bloei begint na ongeveer 6 tot 8 weken na het zaaien. De tweejarige bloemen zullen in het volgende jaar gaan bloeien.