Verse Zaden en Nieuwe Soorten...

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen, 

Het is alweer even geleden dat we de laatste nieuwsbrief hebben verzonden. De laatste keer ging het over de knoflook die toen vers binnen was. Heel fijn dat vele van jullie deze ook bij ons besteld hebben, waarvoor nogmaals dank! Als het goed is, zit de knoflook bij iedereen inmiddels in de grond en kunnen ze lekker groeien om volgend jaar heerlijke zelf gekweekte knoflook te hebben uit eigen tuin! Hmmm.

Vandaag (vrijdag) was het een druilerige dag, tenminste hier in Volendam. Ondanks dat, was het gelukkig niet koud met weinig wind. De komende dagen zien er niet slecht uit. Temperaturen van een graad of 18, iets hoger dan normaal voor de tijd van het jaar. Wel heerlijk weertje om te tuinieren!

Biologische Pompoenzaden

We hebben ook de biologische pompoen zaden aan het assortiment toegevoegd. We hadden al 3 soorten, nu nog de echte Halloween pompoen erbij! 

Biologische zaai en stekgrond

De biologische zaai en stekgrond is nu ook op voorraad! Deze aarde is speciaal gemaakt om zaden te laten ontkiemen en de juiste basis te geven voor toekomstig succes. LET OP!! Bij het verzenden van dit product moeten we altijd pakket verzendkosten in rekening brengen. Zie meer informatie onderin deze nieuwsbrief of ga direct naar de website.

Zaaien in Oktober?

In oktober is er nog voldoende te zaaien. Denk aan bijv. Rucola, winterpostelein, snijbiet, winterspinazie en bladmoes.  Natuurlijk kun je ook altijd thuis aan de slag gaan met microgeens en sproutings. Heerlijk, Gezond en groeit snel! Voor meer informatie over microgreens, kunt u kijken op DEZE pagina.

Tips voor het kweken van kruiden en groente?

We hebben op de website een nieuwe pagina gemaakt (en nog in ontwikkeling) over verschillende soorten kruiden. We willen eigenlijk naast de verkoop van zaden ook een informatiebron worden voor de verschillende tips voor het kweken van Groentes en Kruiden. Neem anders alvast een kijkje: Tips voor het Kweken van Kruiden