Zaaien in April?? Maart roert zijn staart....

25-03-2022

Hallo Tuinvrienden en Tuinvriendinnen,

Wat hebben we de afgelopen weken kunnen genieten van het mooie weer zeg! Vele van jullie zijn inmiddels begonnen in de moestuin en zijn heerlijk bezig om een basis voor het najaar te leggen. De schitterende periode lijkt een beetje ingeruild te worden voor wat 'normale' temperaturen die horen bij de tijd van het jaar. Daar komt dan ook de spreuk vandaan: "Maart roert zijn staart...maar april doet wat hij wil". 

Houd er dus rekening mee, als u bepaalde soorten groenten buiten heeft staan, om deze tijdig naar binnen te halen als er winterse buien aan komen. 

Zaaien in april

De tijd is nu aangebroken dat bijna alle soorten zaden voor gezaaid kunnen worden. Sommige kunnen in de kas of zelfs al direct naar buiten. Kijk in de zaaikalender welke soorten er voor u van belang zijn: ZAAIKALENDER

De Website

Om direct naar de site te gaan kunt u ook HIER klikken.

Nieuwe Friendly Flowers bloemzaden

We hebben ook weer een nieuwe soort bloemzaden ingekocht. Het is een doosje met hierin bloemzaden voor eetbare bloemen. 1 doosje is voldoende voor 15m².

De zaden zitten 'helaas' wel in een doosje, waardoor wij wel genoodzaakt zijn om hiervoor verzendkosten te rekenen á € 5,95 naar Nederland / België / Duitsland.

Om direct naar deze zaden te gaan klikt u HIER.