Vermiculiet doos 3.5 ltr

887392
4,99 incl btw
+

Omschrijving

Vermiculiet is samen met de biologische zaai en stekgrond dé ideale zaaibodem voor je zaden! Het fijne van vermiculiet... Lees meer

Vermiculiet is samen met de biologische zaai en stekgrond dé ideale zaaibodem voor je zaden! Het fijne van vermiculiet is dat het makkelijk water opneemt en houdt daarmee ook voedingstoffen goed vast. Door de fijne structuur kan je makkelijk jouw kiemplantjes opkweken en verspenen zonder de worteltjes te beschadigen.

Je kan ook je eigen potgrond mix maken, meng 1 deel vermiculiet met 3 delen potgrond. Zo blijft je zaaigrond lichter en luchtiger, door de vermiculiet blijft ook de voeding en water langer bereikbaar voor jouw planten.

Houdt u er rekening mee dat wij voor dit product altijd verzendkosten rekenen. € 5,95 NL/BE/DE en € 9,95 FR/UK en de rest € 17,50

Biologisch:
Inhoud:
3500gram
Merk:
SOGO

Zaai instructies

Maak voor gebruik de vermiculiet vochtig en niet kletsnat. Het makkelijkste is om een zeef met vermiculiet onder te dompelen in een schaal met water en laat het daarna goed uitdruipen.
Schep een laagje van een aantal centimeters vochtig vermiculiet in zaaibakje en druk de zaadjes in de vermiculiet en plaats de deksel op het zaaibakje of dek het af met plastic.