Biologische Kropsla Hilde ll

92615
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Biologische zaden sla Hilde is geschikt voor de voorjaar- en zomerteelt. De planten schieten niet snel in bloei. Ze... Lees meer

Biologische zaden sla Hilde is geschikt voor de voorjaar- en zomerteelt. De planten schieten niet snel in bloei. Ze vormen stevige en malse kroppen.

 

EKO keurmerk voor Biologische sla zaden hilde ll

Biologische sla zaden hilde ll zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting Skal. Deze producten zijn herkenbaar aan het EKO keurmerk. Voor het verpakken van de biologische zaden is onze leverancier buzzy seeds Skal gecertificeerd, onder registratie-nummer 014218. 

 

Biologisch:
Inhoud:
0.1gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±100

Zaai instructies

In het voorjaar is de beste zaaitijd maart-april; in de zomer april tot juli. Direct in de vollegrond. Zaai op vochtige grond op regels (of rijen) met een onderlinge afstand van 30cm. Ondiep zaaien, het zaad moet maar net zijn bedekt.

Na opkomst uitdunnen op 30cm in de regel (het teveel aan planten ertussen wegnemen). Doe dit als de plantjes 2-4 cm groot zijn. Sla kiemt het best bij een tamelijk lage temperatuur (tot circa 18°C). Zaai bij warm weer daarom op een schaduwrijk zaaibed. De kans op ‘schieten’ (het vormen van een bloeistengel) neemt vanaf 20°C toe. Houd de grond tijdens de teelt vochtig en open.
Oogsttijd is afhankelijk van het zaaien.