Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Bloemzaden

Zelf gekweekte bloemen uit bloemzaden zijn leuk!

Het zelf kweken van bloemen met bloemzaden die je zelf in jouw tuin hebt geplant, is het mooiste en het leukste wat er is. Bloemen zijn ook relatief makkelijk om zelf te kweken in de eigen tuin. De bloemen zaden zullen eind maart / begin april gezaaid moeten worden. Als je deze dan hebt gezaaid in volle grond heb je tot het einde van de zomer een prachtige tuin vol met verschillende soorten bloemen, zelf gekweekte bloemen. 

Lees meer
2,79 incl btw
3,99 incl btw
1,59 incl btw
2,29 incl btw
1,59 incl btw
2,29 incl btw
1,89 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
1,89 incl btw
1,59 incl btw
1,59 incl btw

Bloemenzaad

Bloemenzaad kopen; van een zaadje tot een mooie bloem. De zaden van de meeste bloemen zijn heel klein. Het is daardoor extra spannend wat uiteindelijk het resultaat zal zijn. Je bepaalt zelf of je de bloemen die je hebt gezaaid elk jaar (of een tweede jaar) terug wilt laten komen in de tuin en zo langer van de bloemen kunt genieten.

Bloemzaden bestellen

Bekijk onze bloemzaden, per soort vind je meer informatie. Kies in onze webshop voor eenjarige bloemen, tweejarige bloemen of meerjarige bloemen. De verschillende categorieën vind je hieronder of u maakt gebruik van de zoekfunctie. Eenjarige bloemen kunnen vanaf half april rechtstreeks buiten worden gepland. Meerjarige bloemen bloeien meerdere jaren. 

Wilde bloemen zaden zaaien

Een wildbloemenmengsel geeft snel een bloementapijt op een open plek in uw tuin. Wildbloemenmengsens kunnen makkelijk gezaaid worden. Maakt bijvoorbeeld gebruik van het bloemzaden mengsel van Dutch Garden Seeds. Deze bevat eenjarige planten welke een bijzondere aantrekkingskracht op vlinders en insecten hebben. Bijvoorbeeld de kamille klaproos.

Het effect is fantastisch. En niet alleen dit jaar maar ook volgend jaar, want de planten zaaien zichzelf het goed uit. Laat alle bloemen volledig uitbloeien zodat ze rustig zaad kunnen vormen. Zorg er voor dat de oppervlakte groot genoeg is. 

Bloemzaden online kopen?

Bloemen zaaien begint bij de online webshop van www.dutchgardenseeds.com. Je bent bij ons op de juiste plek als je bloemen wilt zaaien in jouw tuin! Je kunt bloem zaden kopen die wij vervolgens hebben onderverdeeld in 1 jarige, 2 jarige en meerjarige bloemenzaden.  De verzending van de bloemzaden zakjes is vanaf 25 euro gratis!

 

10 jaar Dutch Garden Seeds