Eénjarige bloemzaden

Bloemenmengsels...schitterend om te zien maar ook een paradijs voor bijen en vlinders.

Bij de bloemzaden maken we onderscheid tussen de Eénjarige, Tweejarige en Meerjarige soorten. De éénjarige bloemen bloeien in hetzelfde jaar als waarin je ze hebt gezaaid. De bloeiperiode kan vrij lang zijn, soms zelfs tot in oktober. Je kunt de bloemzaden vanaf half april ter plekke zaaien. De éénjarige bloemen geven dus vrij snel een mooi resultaat en zijn eenvoudig te kweken.Sommige bloemenmengsels bestaan uit zowel éénjarige, tweejarige als meerjarige bloemenzaden.

 

Lees meer
1,59 incl btw
1,89 incl btw
1,89 incl btw
1,59 incl btw
2,29 incl btw
3,45 incl btw
2,29 incl btw
1,59 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
1,89 incl btw

Bloemzaden zaaien makkelijk?

Het is heel makkelijk om van bloemzaden mooie bloemen te kweken. Het is eigenlijk alleen belangrijk om ze niet te vroeg te zaaien, geregeld water te geven en als de bloemen aan het bloeien zijn geregeld de oude bloemen te verwijderen.

Welke bloemzaden kopen?

Er zijn vele soorteen bloemzaden. Eerst is het belangrijk om te weten of je liever een soort heb die laag blijft of dat je een bloemensoort heb die hoog groeit. Vervolgens zijn de kleuren die je leuk vindt ook belangrijk. Bij ons in de webshop hebben wij 250 soorten bloemenzaden. Dit betekend dat er voor iedereen iets leuks te vinden is.

10 jaar Dutch Garden Seeds