Vlinderlavendel

04433
1,89 incl btw
+

Omschrijving

De bloemen die met deze vlinderlavendel bloemzaden worden gekweekt worden ook wel Vlinderlavendel of kuiflavendel... Lees meer

De bloemen die met deze vlinderlavendel bloemzaden worden gekweekt worden ook wel Vlinderlavendel of kuiflavendel genoemd.

Lavendelblauw met roodpaarse ' kuif '. Voor in de border maar ook heel leuk in potten en of bakken op het terras, patio of balkon. Net zoals zijn zusjes heerlijk geurend als je ze aanraakt. Bij zaai in februari binnenshuis zal de bloei in het eerste jaar al verschijnen.

Biologisch:
Hoogte:
40.00cm
Inhoud:
0,10gram
Merk:
Buzzy Seeds

Zaai instructies

Vooral de jonge planten kunnen slecht tegen lage temperaturen. Zaai daarom niet eerder dan maart-juni in een zaaibakje binnenshuis bij 20°C. Ontkieming vindt plaats na ongeveer 4 weken. Wanneer de zaden na vier weken niet ontkiemd zijn, de temperatuur verlagen naar - 4 graden tot 4 graden, bijvoorbeeld in de koelkast voor enkele dagen. Daarna verspenen. Vanaf eind mei kan het ook buiten, direct in de vollegrond. In mei-juni buiten uitplanten op een plantafstand van 40 x 20 cm of in potten en bakken. Vooral zonnig zetten en de grond goed vochtig houden.