Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Biologische zaden

Met biologische zaden uw eigen kruiden of groente kweken is heerlijk en gezond!

De smaak van biologische groenten en kruiden die u zelf heeft gekweekt in de eigen tuin, volkstuin, moestuin of in een pot met biologische zaden is krachtig en smaakvol. Een belangrijk punt om niet te vergeten is dat biologisch geteelde groenten of biologische kruiden die uit de geteelde zaden voortkomen ook nog heel gezond zijn! Deze bevatten namelijk ook geen chemische bestrijdingsmiddelen. Onze biologische zaden zijn geteeld, schoongemaakt en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en tevens wordt gecontroleerd door de stichting Skal.

Lees meer
2,79 incl btw
Biologische Palmkool 'Nero di Toscana'  Buzzy 7% korting
2,25 2,09 incl btw
2,79 incl btw
2,79 incl btw
2,29 incl btw
4,99 incl btw
4,99 incl btw
3,45 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
3,45 incl btw
2,79 incl btw

Biologische zaden online kopen?

Biologische zaden of ook wel organische zaden kun je in veel webshops en winkels kopen. In onze webshop hebben we een groot assortiment biologische zaden. Zaden zonder gebruik te maken van chemische middelen. Meer dan 175 verschillende soorten biologische zaden van het merk buzzy seeds en de Bolster. Neem bijvoorbeeld de biologische rode bietbiologische andijviebiologische bloemkool of biologische ui. De zaden zijn vers en lang houdbaar. Ook wordt het uitgebreide assortiment biologische zaden vanaf 20 euro verzonden zonder verzendkosten! Ook als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Biologische zaden kopen België of buitenland

Uiteraard is het niet alleen mogelijk om in Nederland de biologische zaden te bestellen, maar ook in het buitenland. België heeft ook veel aanbieders van biologische zaden, maar in ons assortiment hebben we bijna 180 verschillende soorten. Bovendien versturen wij de zaden gratis vanaf 20 euro naar het buitenland. 

EKO Keurmerk

De Biologische groentenzaden van Buzzy Seeds en de Bolster zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productiemethode welke is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting Skal. Deze producten zijn herkenbaar aan het EKO keurmerk. Voor het verpakken van de zaden is de producent Skal gecertificeerd (nr. 014725 & 014218). Groener dan groen en gezond voor iedereen! Zaden die zijn geteeld zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. De bemesting is 100% biologisch, dus dierlijk of plantaardig.

10 jaar Dutch Garden Seeds