Biologische Maïs Golden Bantam

92420
2,79 incl btw
+

Omschrijving

Met de biologische Maïs zaden van buzzy seeds, krijg je een stengel van zo'n 2 meter hoog. Productie van de... Lees meer

Met de biologische Maïs zaden van buzzy seeds, krijg je een stengel van zo'n 2 meter hoog.

Productie van de suikermais zaden

Suikermais, ‘Golden Bantam’ geeft 2 kolven per plant.

Doordat deze biologische maïs zaden dusdanig zijn geteeld, geschoon en verpakt volgens de biologische productiemethode van de stichting Skal heeft deze het EKO keurmerk gekregen.

Skal certificering biologische zaden

Voor het verpakken van deze biologische maïs zaden Golden Bantam is onze leverancier Skal gecertificeerd, onder Skal controlenummer 014218.

Biologisch:
Inhoud:
3gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±18

Zaai instructies

Vroege zaai: eind april in een zaaibakje onder glas. Dit gaat het best als u perspotjes gebruikt. Neem potjes van 4 cm. doorsnee. 3 Weken na het zaaien kunt u uitplanten op rijen of regels die 70 cm. uit elkaar liggen. Houdt in de rij 20 cm. afstand tussen de planten.

Begin mei kunt u ook direct in de vollegrond zaaien (op rijen met 70 cm. tussenruimte). In de rij later uitdunnen (het teveel aan planten weghalen) zodat de tussenruimte tussen de resterende planten 20 cm. bedraagt. Na de mais geen wortelgewassen op dezelfde plak telen.
Oogst: van half augustus tot eind september. De kolven moet u niet te laat oogsten, omdat de korrels dan hard en melig worden.