Biologische Paprika Zaden California Wonder Rood

92436
2,79 incl btw

Omschrijving

De biologische paprika zaden van buzzy seeds zijn nieuw in het biologische zaden assortiment. Deze heerlijke paprika is... Lees meer

De biologische paprika zaden van buzzy seeds zijn nieuw in het biologische zaden assortiment. Deze heerlijke paprika is een welkome aanvulling op het totaal van biologische zaden. Het is een compact groeiend ras. Deze  biologische paprika draagt ook wel de naam California Wonder.

Biologische paprika California Wonder is een compact groeiend ras dat ook geschikt is om in een pot op balkon of terras te kweken.

 

Biologische moestuinzaden kopen?

Bij ons in de webshop kunt u inmiddels meer dan 45 verschillende soorten biologische zaden kopen.

 

EKO keurmerk voor biologische Paprika zaden

Biologische paprika zaden zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting Skal. Deze producten zijn herkenbaar aan het EKO keurmerk. Voor het verpakken van de zaden is onze leverancier Skal gecertificeerd, onder registratie-nummer 014218.  

Biologisch:
Inhoud:
0,25gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±35

Zaai instructies

Zaaien vanaf half maart in een zaaibakje bij zo'n 20 graden of later buiten onder het glas. Verspenen in potten en op de vensterbank of in de kas zetten.