Biologische Andijvie Zaden Nr. 5

92015
2,29 incl btw
+

Omschrijving

Biologische Andijvie zaden Nummer Vijf is een bladgroente die geschikt is voor de voorjaars- en zomerteelt. Als je... Lees meer

Biologische Andijvie zaden Nummer Vijf is een bladgroente die geschikt is voor de voorjaars- en zomerteelt.

Als je andijvie zaait bij een te lage temperatuur (minder dan 15° C) is er veel kans dat de krop niet voldoende uitgroeit en snel zal doorschieten (de krop schiet met andere woorden gemakkelijk door, hetgeen de bloemvorming inluidt). Ook lange dagen (meer dan 15 uur licht) kunnen de plant doen laten bloeien. Biologische andijvie groentezaden van buzzy seeds kunnen op verschillende grondsoorten worden geteeld. Het gewas heeft veel vocht nodig om goed te kunnen doorgroeien.

EKO Keurmerk voor de biologische zaden

Biologische Andijvie moestuinzaden Nummer Vijf zijn geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode welke is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting Skal. Deze producten zijn herkenbaar aan het EKO keurmerk. Voor het verpakken van de zaden is onze leverancier Skal gecertificeerd, onder registratie-nummer 014218.

 

Biologisch:
Inhoud:
2gram
Merk:
Buzzy Seeds
Zaden:
±1200

Zaai instructies

Vroege uitzaai (vanaf maart tot half mei) lukt alleen goed onder glas bij een bodem temperatuur boven de 15°C. Pas vanaf eind mei tot juli kunt u op een zaaibed in de volle grond zaaien.
De jonge plantjes circa 4 weken na het zaaien in de volle grond uitplanten. Dat geldt ook voor planten uit de vroege uitzaai, alleen moeten deze onder glas worden geplant. Plantafstand 30 x 30 cm. De grond na het uitplanten goed vochtig houden.
Oogst: vanaf half mei tot oktober zodra de kroppen groot genoeg zijn.