Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Gele Mosterd Zaden

Gele mosterd zaden worden veelal gebruikt als groenbemester, maar natuurlijk kun je de zaden ook gebruiken om mosterd van te maken. De plant geeft prachtige gele bloemen die 1 meter hoog kunnen worden. Bij vroeg (maart) zaaien krijgt de plant ook zaden voor mosterd, bij later (vanaf september) zaaien niet.

Gele mosterd zaden zien er uit als kleine houtachtige ronde balletjes. Dit is een makkelijk te telen kruid dat zorgt voor kleur en gezelligheid in de tuin. Wij hebben meerdere soort gele mosterd zaden in de shop.

Lees meer
2,09 incl btw

Gele mosterd zaden

Gele mosterd zaden zien er uit als kleine houtachtige ronde balletjes. Dit is een makkelijk kruid die zorgt voor kleur en gezelligheid in de tuin. Wij hebben 2 soorten gele mosterd zaden in de shop.

Gele mosterd kweken

Wilt u meer tips over het zaaien en kweken van gele mosterd, lees dan verder op de website op de pagina over het zaaien en kweken van Mosterd.

Gele mosterd in de keuken

Gele mosterdzaden hebben een pittige, licht zoete smaak. De bekendste toepassing is natuurlijk mosterd. Dit is gemakkelijk zelf te maken en er zijn veel recepten op het internet te vinden. Daarnaast worden mosterdzaden vaak toegevoegd aan het zoetzuur inleggen van allerlei groentes, zoals zilveruitjes en augurken. Mosterdzaad kan ook toegevoegd worden aan gerechten om deze een pittige smaak te geven. Lekker in bijvoorbeeld sausjes, soepen en stoofpotjes.

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds