Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Marjolein / Oregano zaden

Marjolein of Oregano zaden zijn hele kleine, ronde, bruine zaden die de doorsnede van 1mm. hebben. Deze oregano zaden zorgen voor de groei van een plantje waarvan de bladeren en bloemen een heerlijke toevoeging zijn aan vele gerechten. Het geeft de 'echte' Italiaanse smaak aan verschillende soorten pasta's en pizza's. 

Lees meer
2,79 incl btw
2,29 incl btw

In onze webshop hebben we verschillende soorten marjolein of oregano zaden:  biologische marjolein zaden en de gewone marjolein zaden. Daarnaast hebben we ook een biologisch kruidenzaden pakket waar deze zaden onderdeel van uitmaken. Eigenlijk een must voor in de tuin als je het ons vraagt. 

Tips voor het kweken van Marjolein

Binnen onze website hebben we ook nog een pagina weer u meer kunt lezen over het kweken van marjolein of Oregano. Om direct naar deze pagina te gaan gaat u naar: Marjolein of Oregano Kweken

Wilde marjolein in de keuken

Wilde marjolein wordt ook vaak oregano genoemd en wordt met name veel gebruikt in de Italiaanse en Griekse keuken. Het heeft een kruidige, wat zoete smaak die wat doet denken aan tijm. Het kruid kan aan veel gerechten worden toegevoegd, bijvoorbeeld aan vlees-, vis- en wildgerechten, maar het kan ook gebruikt worden in soepen, sauzen en salades. Om de houdbaarheid te verlengen kan wilde marjolein worden gedroogd of ingevroren, maar het is ook mogelijk om er kruidenolie- of azijn van te maken, al dan niet gecombineerd met andere kruiden. Of zet eens een heerlijk kopje thee met honing van dit kruid.

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen, uitzaaien en telen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kun je gemakkelijk kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds