Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Lavas of Maggikruid zaden

Met de lavas of maggikruid zaden kweekt u een bekend kruid voor in de keuken. Zowel de wortel, stengel, blad als de zaden ervan kunnen worden gebruikt. Verse bladeren geven een pittige smaak aan soep, saus, roereieren, spinazie, wortelen en aardappelen. 

Lavas is een zoutvervanger in gerechten en dus de oplossing voor mensen die een zoutloos dieet volgen. Daarnaast kan lavas helpen andere klachten te verlichten. Wilt u hier meer over weten of weten hoe je lavas kweekt? Kijk dan even op DEZE pagina.

Lees meer
2,79 incl btw
2,29 incl btw

Lavas in de keuken

Lavasbladeren en stengels hebben een sterke, pittige smaak die doet denken aan die van selderij, de zaden en wortels smaken meer naar venkel of tijm. Het wordt vaak als smaakmaker toegevoegd aan sauzen, soepen, salades en stoofschotels maar is ook lekker in gevulde eieren. Voeg het kruid direct aan het begin toe, zodat het zijn smaak goed kan afgeven.

Lavas of Maggikruid zaden kopen

In onze webshop kunt u lavas of maggikruid zaden kopen. Het is een makkelijk kruid om in de moestuin op te kweken.

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds