Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Stevia zaden

Stevia zaden zijn langwerpige zaden met een klein wit puntje. Ze lijken veel op de zaden van afrikaantjes. Stevia is een suikervervanger die veel gezonder is dan de suiker die we hedendaags gebruiken. De zoetstoffen in de blaadjes bevatten erg veel zoetstoffen. Stevia is caloriearm maar heeft wel een bittere, beetje dropachtige nasmaak. 

Meer informatie over het zaaien en kweken van stevia vind u HIER

Lees meer
3,45 incl btw

Stevia in de keuken

De blaadjes van de stevia zijn te gebruiken als suikervervanger. De blaadjes kunnen zowel vers als gedroogd worden gebruikt. Bij het gebruik van verse blaadjes is het belangrijk ze vooraf te kneuzen, zo komen de zoetstoffen vrij. Gedroogde stevia kan worden vermalen tot poeder. Let op met het gebruik, gedroogde stevia is veel zoeter dan suiker. Stevia kan worden toegevoegd aan koffie of thee, maar kan ook gebruikt worden tijdens het koken en bakken van zoete gerechten. Een aandachtspuntje is wel dat er bij het bakken rekening moet worden gehouden dat stevia veel minder volume heeft dan suiker.

Stevia zaden kopen

Wij hebben 1 soort stevia zaden te koop. 1 zakje stevia zaden bevat 20 zaden voor 20 planten.

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds