Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Lavendel zaden

Lavendel zaden zijn kleine zwarte zaden die je doen denken aan muizenstrondjes. Lavendel is bekend om zijn heerlijke geur en prachtige paarse verschijning in de tuin. Bovendien is de lavendel een uitstekend lokmiddel voor de bijen. In Frankrijk zie je vaak hele velden vol met lavendel! Prachtige vergezichten van paarse lavendel met de bij gehorende geur. Voor meer informatie over hoe je lavendel zaait, lavendel stekt en wat je allemaal nog meer met lavendel kunt doen, hebben wij een speciale lavendel zaai pagina gemaakt. Om hier naar toe te gaan klik dan HIER

Lees meer
2,29 incl btw
2,29 incl btw

Lavendel zaad kopen

Lavendel zaden kopen kun je natuurlijk in vele shops doen, maar een moestuin zaden webshop waar je meer dan 700 verschillende soorten zaden en aanverwante producten kunt kopen bij je natuurlijk in de webshop van Dutch Garden Seeds aan het juiste adres. 

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds