Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Citroenmelisse zaden

Citroenmelisse zaden zijn kleine pikzwarte zaadjes die, als je ze van dichtbij bekijkt lijken op boontjes. Het is bijna onvoorstelbaar dat er uit zo'n klein citroenmelisse zaadje heerlijke citroenmelisse kan komen die je dagelijks vers kunt afknippen om in de thee te gebruiken voor een werkelijke smaaksensatie. Bijkomend voordeel is dat het ook nog rustgevend is. Op de achterzijde van ieder zakje staat een kleine zaai instructie, maar wij hebben ook een pagina geschreven met meer achtergrond informatie over citroenmelisse. Hier o.a. een zaai instructie, droog instructie, stek instructie etc. klik dan op deze link.

Lees meer
2,29 incl btw
2,29 incl btw

Citroenmelisse zaden kopen

In de webwinkel hebben kun je 2 soorten citroenmelisse zaden kopen. Biologische citroenmelisse en de gewone variant van het merk Buzzy Seeds.

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds