Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Zuring zaden

Zuring is een gemakkelijk te telen kruid van zuring zaden, dat het liefst op een wat zure, vochtige bodem groeit. Het kan zowel op een zonnige, maar ook prima op een wat schaduwrijke plek worden verbouwd. Wel is het zo dat de plant in de schaduw minder snel groeit en de smaak ook minder zuur wordt. Zuring zaait zich gemakkelijk uit, dus verwijder de bloemen op tijd. Bovendien bevat zuring tijdens de bloei meer oxaalzuur, waardoor het een wat bittere smaak krijgt en eigenlijk niet meer geschikt is om te eten.

Lees meer
2,79 incl btw
2,29 incl btw

Zuring in de keuken

Zuring is een heerlijk keukenkruid. Vers jong blad kan verwerkt worden in sauzen, soepen, roomkaas en eiergerechten. Houdt er rekening mee dat bij het gebruik van zuring minder azijn of citroensap moet worden gebruikt. Het blad van de zuring is immers al zuur genoeg.

Zuring zaden kopen

In onze webshop kunt u 2 soorten zuring zaden kopen, de gewone zuring en de microgreens bloedzuring. 

Kruidenzaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen en telen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kun je gemakkelijk kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds