Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Zaad Komkommerkruid

Komkommerkruid zaden, ook wel Borage genoemd, is een erg leuk kruid voor in de (moes)tuin. De plant wordt 60-90 cm hoog en krijgt mooie, blauwe, stervormige bloemetjes. Bijen en hommels zijn er gek op. De smaak doet denken aan komkommer en ook het blad van de plant lijkt op die van de komkommerplant. Het is een gemakkelijk te telen kruid, dat weinig verzorging nodig heeft.

Lees meer
2,79 incl btw
2,29 incl btw
2,79 incl btw

Komkommerkruidzaden kopen

In de webshop van Dutch Garden Seeds kun je verschillende soorten komkommerkruid zaden kopen, zowel biologische als normale. Daarnaast is er ook een microgreens variant. Ook kunt u een zadenpakket bestellen, waar onder andere komkommerkruid aan is toegevoegd.

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds