Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €20,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €20,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Zaad komkommerkruid

Komkommerkruid zaden zijn hele donkerbruine / zwarte zaden die voor zaden redelijk aan de grote kant zijn. De komkommerkruid zaden zijn wel een halve centimeter groot. Met deze zaden kweek je een prachtige plant die goed herkenbaar is aan zijn schitterende paarse knoppen. Zowel de bloemen als de bladeren van de komkommerkruid kun je eten. Met name de jonge blaadjes zijn het lekkerst.

Lees meer
2,79 incl btw
2,19 incl btw
2,79 incl btw

Komkommerkruid zaden kopen

In de webwinkel van Dutch Garden Seeds hebben we 2 soorten komkommerkruid zaden, de gewone variant en de biologische variant. Daarnaast is deze ook nog in de microgreens versie beschikbaar, heerlijke jonge plantjes die vol met kracht zitten direct eten.. heerlijk!

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruidenzaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.