Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Anijs zaden

Anijs zaden zijn bruine pitjes die lijken op verschrompelde zonnebloem pitten. Deze krachtige zaden laten de anijsplant groeien met zijn heerlijke aromatische geur. De plant word niet gekweekt voor zijn bladeren, maar met name voor de zaden. Als de plant (bloem) gaat groeien rond juli kun je deze later voor de zaden gebruiken. Anijszaden zitten vol met vitamine die een geneeskrachtige werking hebben. Denk aan het verbeteren van de spijsvertering! Kortom een ware aanwinst in de kruidentuin.

Lees meer
2,29 incl btw

Anijs zaden kopen

In onze webwinkel kun je op het moment van schrijven eigenlijk maar 1 soort anijs zaden kopen. Het is de gewone soort van Buzzy Seeds. De zaden zijn altijd vers door een snelle omloopsnelheid. De zaden kun je het beste zaaien later in het voorjaar, daar de anijsplant van warmte houdt. 

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds