Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Rozemarijn zaden

Rozemarijn zaden zijn zo'n 3mm groot, bruine huljes eigenlijk met daarin een zaadje. Rozemarijn is een plant die jaarrond mooi groen blijft en dus een mooie vaste plant in de moestuin of gewone tuin is. Verder is de geur van de stengels heerlijk. Wat de beste plek is om rozemarijn te zaaien of hoe je het beste rozemarijn kunt zaaien hebben we verder uitgelegd op een aparte pagina. Door HIER te klikken komt u op deze pagina terecht en kun je aanvullende informatie lezen over Rozemarijn. 

Lees meer
2,79 incl btw
2,29 incl btw

Rozemarijn Zaden Kopen

Rozemarijn zaden kopen in de webshop van Dutch Garden Seeds betekend niet alleen zaden kopen van de rozemarijn, maar ook nog 700 andere soorten plus toebehoor. Kortom, dé webwinkel waar u terecht kunt.

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds