Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Bieslook zaden

Bieslook zaden zijn kleine zaadjes die zwart van kleur zijn. Het is eigenlijk een winterharde plant die wel afsterft in de winter, maar in het voorjaar weer gaat groeien. De bieslook is in vele gerechten te gebruiken en zijn dus een heerlijke smaak toevoeging die niet overheerst in maaltijden. Op de achterkant van ieder zakje staat een korte zaai instructie. Als u meer informatie wilt over bieslook, hebben we een aparte informatiepagina gemaakt. Door op deze link te klikken komt u op de pagina over bieslook zaaien, bieslook stekken etc..

Lees meer
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
Biologische Bieslook Zaden Knoflook 16% korting
2,85 2,39 incl btw
2,29 incl btw

Bieslook zaden kopen

In de webwinkel van Dutch Garden Seeds hebben we een 5-tal soorten bieslook zaden. 2 van deze soorten zijn biologische bieslook zaden. In de webwinkel kunt u makkelijk en veilig bieslook zaden kopen. Natuurlijk kunt u ook nog vele andere soorten zaden kopen. 

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds