Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Dille zaad

Dille zaden zien er van dichtbij een beetje uit als zonnebloem zaden, echter is de kleur anders en niet bol maar ingedeukt/plat. Dille is een plant die redelijk goed tegen warmte en de zon kan. Bijkomende voordeel van dille is dat je de hele plant kunt gebruiken. Vaak word dille gebruikt in sausjes en salades, maar ze doet niet onder bij een heerlijke moot zalm. Wij hebben een pagina met meer informatie geschreven over wat je allemaal kunt met dille en met name een uitgebreide zaai instructie. Om naar deze pagina te gaan, klik dan HIER

Lees meer
2,29 incl btw
2,29 incl btw

Dille zaden kopen

In de moestuinzaden webshop van Dutch Garden Seeds hebben we 2 soorten Dille. Biologische dille zaden en gewone dille zaden. 

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds