Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Basilicum zaden

De basilicum zaden zijn behoorlijk klein, zwart van kleur en een beetje glanzend. De basilicum zaden zijn de basis van toekomstig succes en een heerlijke kruid. Het is een kruid die al duizende jaren bestaat. Deze heerlijke basilicum zaden groeien uit tot een mooie plant met een eigen geur. Deze geur kun je tenminste ruiken als je er met je neus dichtbij komt. Het zaaien is eigenlijk niet zo moeilijk en kan vrijwel het gehele jaar rond. Voor meer informatie over Basilicum kweken en zaaien hebben wij een speciale informatie pagina gemaakt. Deze vind u via deze link: Basilicum zaaien

Lees meer
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,79 incl btw
2,29 incl btw
2,79 incl btw
2,29 incl btw
2,79 incl btw
2,79 incl btw
2,29 incl btw
1,89 incl btw

Basilicum zaden kopen

Basilicum zaden kopen is eigenlijk hét begin van een fijne periode waarin er een nieuwe plant ter wereld komt door uw eigen inzet.  U kunt heel makkelijk basilicum zaden kopen in de online webshop van Dutch Garden Seeds. In de moestuin zaden shop hebben we meer dan 10 soorten basilicum zaden waarvan er 4 biologische basilicum zaden soorten zijn. 

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.

10 jaar Dutch Garden Seeds