Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €20,- op zakjes zaden
  • Snelle levering
  • Hollandse kwaliteit
  • Groot aanbod
  • Bestellingen direct verwerkt

Kamille zaden

Kamille zaden zijn minuscule zaadjes die lichtbruin van kleur zijn. Er zijn diverse beweringen dat de werking van kamille heel divers is. Hoewel de meningen hier over verdeeld zijn. Kamille heeft een eigen 'geur' die wij persoonlijk niet verkeerd vinden. Zeker niet als ze in gekookt water liggen. We hebben een gedetailleerde zaai instructiepagina geschreven over het zaaien van kamille zaden. Door HIER te klikken komt u op deze pagina terecht.

Kamille zaden kopen

In onze moestuinzaden webshop kunt u 2 soorten kamille zaden kopen. Biologische kamille zaden de gewone kamille zaden van buzzy seeds. Beide natuurlijk met heerlijk resultaat. Hieronder de verschillende soorten:

Lees meer
2,09 incl btw
2,09 incl btw

Kruiden zaden kopen

Het complete assortiment van kruiden zaden in de webwinkel van Dutch Garden Seeds bestaat uit meer dan 40 soorten kruiden zaden. Vele soorten kruidenzaden kun je het hele jaar zaaien en oogsten. Kruiden zaden kopen is een fijne manier van tijdverdrijf, met name met het toekomstige resultaat in uw gedachte. Kruiden zaden kopen in de webwinkel van Dutch Garden Seeds.