Paksoi Zaden

Paksoi is een groente die hoort bij het koolgeslacht uit de kruisbloemenfamilie. Het is een snel groeiende koolsoort, afkomstig is uit Azië. De kool heeft snel de neiging tot schieten. Dit kan worden voorkomen door niet rondom de langste dag te zaaien. Dutch Garden Seeds verkoopt paksoi-zaden van het merk Buzzy Seeds en de Bolster. Daarnaast hebben we een biologisch zaadpakket in ons assortiment, met hierin onder andere Paksoi, Taisai en Tatsoi.

Lees meer
2,79 incl btw
2,29 incl btw

Paksoi in de keuken

Paksoi heeft bladeren met witte stengels, die beide eetbaar zijn, en heeft geen typische koolsmaak. Deze groente kan rauw gegeten worden en natuurlijk ook worden gekookt of gestoomd. In de Aziatische keuken wordt paksoi vaak geroerbakt. Paksoi is beetgaar het lekkerst. 

Tips voor het kweken van Paksoi

Wilt u meer tips over het kweken van paksoi, kijk dan op onze 'hoe zaai en kweek ik paksoi'

Zaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds