Aardbei zaden F1 hybride

Aardbeizaden of Aardbei zaden F1 hybride zaden is een geslacht van bloeiende planten uit de rozenfamilie (Rosaceae), vooral bekend om zijn eetbare vrucht. Zelf aardbeien kweken is nog best lastig, maar met een beetje doorzettingsvermogen lukt het zeker!

Lees meer
4,99 incl btw
2,29 incl btw
Aardbeien Grandian F1 hybride 21% korting
6,30 4,99 incl btw
2,49 incl btw

Met Aardbei zaden eigen gezonde aardbeien kweken!

Verse aardbeien zijn zeer gezond vanwege hun hoge vitamine C-gehalte (60 mg per 100 gr.). Aardbeien worden vaak ook als smaakversterker gebruikt in yoghurt. Omdat de aardbei eigenlijk in iedere supermarkt bij het groenteschap te vinden is, wordt deze ook wel als groente betitelt.

Meer informatie over het zaaien van aarbei zaden in de praktijk

Als er nog informatie ontbreekt, kun je ook eens kijken op de site van de vrolijke tuinier, daar wordt ook veel informatie gegeven over het zaaien van de aardbeien zaden in de praktijk.

Groentezaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds