Chinese kool zaden

Chinese kool is een groente die hoort bij het geslacht Kool uit de Kruisbloemenfamilie. Het is een snel groeiende kool, die afkomstig is uit Oost-Azië. De kool wordt in China (rond Peking), Japan, Korea en Taiwan op grote schaal geteeld. Dutch Garden Seeds verkoopt van het merk buzzy seeds de chinesekoolzaden 'zelfsluitende granaat'


 

Lees meer
1,59 incl btw

Chinese Kool in de keuken

Chinese kool heeft bladeren met brede nerven. Chinese kool heeft geen koolsmaak en kan zowel rauw als gekookt worden gegeten. De smaak is het beste als de kool beetgaar is wat na 10 minuten koken al bereikt wordt. In de koelkast kan chinese kool tot 2 weken bewaard worden, ook als deze doormidden is gesneden.

link naar recepten voor chinese kool

Eventueele heerlijke recepten met chinese kool zijn ook te vinden op de website: www.chinesekool.net

Zaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds