Boerenkool zaden F1 hybride

Boerenkool is een makkelijk gewas dat op alle grondsoorten geteeld kan worden en een typische wintergroente is. Er is een herfst- en een winterteelt. Boerenkool kweken is relatief makkelijk, echter wat achtergrond informatie over zaaien en kweken is wellicht noodzakelijk

 

 

Lees meer
4,99 incl btw
2,79 incl btw
2,79 incl btw
3,99 incl btw
2,79 incl btw
1,59 incl btw
4,99 incl btw

Boerenkool 100% Nederlands

Boerenkool of boerenkoolstamppot is een stamppotgerecht gemaakt van boerenkool. Het recept is zo typisch Nederlands, dat wordt beweerd dat het 'het' nationale gerecht is. De boerenkool is het lekkerst als er een nacht vorst overheen is gegaan. De kool wordt dan ook vaak na de eerste nachtvorst geoogst, pas zelfs de dag dat het wordt gegeten.
Boerenkool wordt traditioneel gegeten met een kuiltje jus, worst (boerenmetworst of rookworst), mosterd en gebakken spekjes. 'Zure' toevoegingen als zilveruitjes, augurk of azijn worden tegenwoordig ook gebruikt.

Boerenkoolzaden of boerenkool soorten die je bij ons op de website kunt kopen zijn de Reflex F1 Hybride en de Westlandse Herfst (laat type)

F1 Groentezaden bestellen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!


 

10 jaar Dutch Garden Seeds