Raapsteel zaden

Raapstelen of bladmoes is een groente waarvan het jonge blad en de bladstelen gegeten worden. Het is een snel groeiend gewas dat in het voorjaar gezaaid en gegeten wordt. Bepaalde soorten zijn ook geschikt om in de herfst uit te zaaien. Raapsteel zaden zijn makkelijk om te laten groeien. 

Lees meer
Biologische Bladmoes Zaden Namenia 18% korting
3,39 2,79 incl btw
1,59 incl btw
2,29 incl btw

Soorten raapsteelzaden / rassen

Verschillende Brassica-soorten kunnen gebruikt worden om raapstelen te telen, zoals bijvoorbeeld Brassica rapa (ras: Gewone groene)Brassica campestris (ras: Namenia) en Brassica sinensis (ras: Gele Malse). De eerste twee genoemde raapsteelzaden van het merk Buzzy Seeds worden in onze webshop verkocht.

Raapsteel als groente

Raapsteel is een veelzijdige groente. Het kan zowel rauw, in bijvoorbeeld salades, als gekookt, geroerbakt of gesmoord worden gegeten. Lekker is bijvoorbeeld een stamppot van raapstelen.

Groentezaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds