Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Tuinbonen Zaden

Hoewel niet iedereen de wat bittere smaak van tuinbonen kan waarderen, is een tuinboon vers uit eigen tuin toch echt veel lekkerder. De bittere smaak komt vooral voor bij de bruine tuinboon, de witte variant is beduidend minder bitter. Door deze te telen en ze relatief jong te oogsten zijn ze vrijwel niet bitter. Ze zijn nog smakelijker als ze dubbel worden gedopt, hoewel je dan natuurlijk wel minder overhoudt.

Lees meer
2,79 incl btw
2,29 incl btw

Tuinbonen Gezond

Tuinbonen zijn erg gezond. Ze bevatten veel vitaminen. Daarnaast zijn ze leuk en gemakkelijk te telen. Ze stellen weinig eisen en zijn, samen met peultjes en doperwtjes, één van de eerste groenten die kunnen worden gezaaid. Doordat ze ook al vanaf juni kunnen worden geoogst, kan het stuk tuin eventueel opnieuw gebruikt worden voor een andere groente, die wat later in het jaar gezaaid kan worden. Hierdoor wordt optimaal gebruik gemaakt van de grond. Bedenk wel goed wat je gaat zaaien, je wilt immers de bodem niet uitputten.

Tuinbonen zijn erg gevoelig voor luis. Dit kan op een aantal manieren voorkomen worden, door ze vroeg te zaaien, ertussen dille te verbouwen en ze te toppen als er ongeveer 8 bloemetjes aan de steel zitten.

Groentezaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds