Tomaten zaden Kers-F1 hybride

Kers- of cherrytomaten zijn relatief kleine tomaatjes, met een doorsnede van ongeveer 1 tot 2 cm. Deze tomaatjes zijn vaak zoeter dan de andere soorten. Ze worden, net als pruimtomaatjes, ook wel snoeptomaatjes genoemd. De plant vormt lange stelen met hieraan meerdere tomaatjes. De tomaatjes zijn dus wel kleiner, maar er groeien wel meer tomaten aan de plant. Kerstomaten kunnen zowel buiten als in de kas worden geteeld. Ook zijn er struikvormige soorten, die geschikt zijn voor het kweken in potten voor op het balkon of terras.

Lees meer
2,99 incl btw
3,49 incl btw
2,79 incl btw
4,79 incl btw
4,79 incl btw
3,99 incl btw
2,79 incl btw
5,29 incl btw
2,79 incl btw
3,99 incl btw
3,49 incl btw
3,99 incl btw

Kerstomaat in de keuken

Kerstomaatjes zijn heerlijk zoet en geschikt als gezond tussendoortje. Natuurlijk kun je ze vers eten, maar ze zijn, door hun kleine voormaat, erg geschikt om te drogen. Hierna kun je ze bewaren in olijfolie. Verder kun je ze verwerken in bijvoorbeeld pastasauzen, tomatensoep, of als garnering gebruiken op ovengerechten.

Tenminste, als je ervan af kunt blijven, want ze zijn heerlijk.

Kerstomatenzaden van Buzzy Seeds

In onze webshop hebben we vele verschillende soorten tomaten. Van de kerstomaat hebben we op dit moment 8 soorten. Dit zijn o.a. de zaden van de Kerstomaat  super sweet F1 hybride. Deze soort is ook verkrijgbaar in de biologische zaden variant.

Tomatenzaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Tomatenzaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

Zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds