Snijbiet zaden

Snijbiet is een erg gezonde en heel gemakkelijk te telen groente. Eigenlijk is succes altijd gegarandeerd. Het is dus ook voor de beginnende moestuinder zeker een aanrader. Er kan lange tijd geoogst worden van de plant, mits je dit op de juiste manier doet.

Snijbiet is ook een decoratieve plant in de moestuin, zeker als je kiest voor de gekleurde varianten.

Lees meer
2,29 incl btw
2,79 incl btw
3,15 incl btw
1,59 incl btw
1,59 incl btw
1,59 incl btw
1,89 incl btw

Soorten snijbiet zaden

In onze webshop verkopen we 10 soorten snijbiet zaden van o.a. buzzy seeds:Decoratief Bright Lights, Gele Sier, Rubarb ChardGroene gewone en de Lucullus.

Snijbieten kunnen ook wel in de catagorie 'oude groenten' vallen. Het is een gewas waarvan de bladeren worden gegeten. De snijbietbladeren smaken bijna hetzelfde als spinazie. Heerlijk om in uw moestuin te kweken!

Snijbiet zaden kweken

Het zaaien kan vanaf half maart in de volle grond. Snijbiet houdt er niet van om verplant te worden, dus zaai direct op de goede plek. Hoewel snijbiet graag in de volle zon staat, kan hij ook op een halfschaduw plek worden verbouwd. Regelmatig water geven en af en toe bijmesten is van belang om goede, gezonde planten te krijgen. Wil je meer tips over het kweken van snijbiet, lees dan even DEZE pagina.

Snijbiet zaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds