Tuinkers zaden

Tuinkers is een van de bekendste kiemplantjes en ook heel gemakkelijk thuis zelf te kweken. Binnenshuis kan het hele jaar gekweekt worden met de tuinkerszaden. Sommige soorten zaden groeien in het donkers sneller dan in het licht. Tuinkers kan behalve binnenshuis ook in de tuin worden gezaaid. Dit levert vaak een wat grotere oogst op. Zaai niet teveel in één keer, om de oogst te verspreiden. Tuinkers is eenmaal geoogst namelijk maar kort te bewaren. Tuinkers is erg gezond.

Lees meer
2,29 incl btw
1,89 incl btw
1,59 incl btw

Tuinkers in de keuken

Tuinkers wordt vaak gebruikt als garnering, bijvoorbeeld op brood, en in salades. Maar het is ook een heerlijke toevoeging aan omelet, gevulde eitjes of noodlesoep. Van tuinkers kan bovendien een heerlijke romige soep worden gemaakt.

Tuinkers zaden in ons assortiment

In ons assortiment hebben we verschillende soorten tuinkerszaden, zoals de gewone, een biologische variant en een grootbladige tuinkers.

Online tuinkerszaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds