Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Doperwten

Snelcursus doperwten doppen:

Dat is helemaal geen straf overigens, maar de jeugd van tegenwoordig heeft geen idéé waar je moet beginnen met die groene gevallen. Daarom in het kader van de algehele educatie der mensheid hierbij een korte handleiding.

 

Lees meer
3,45 incl btw
3,85 incl btw
2,29 incl btw
2,79 incl btw

Stap 1: Installeer jezelf met kopje thee op een zonnig balkon. Hulptroepen zijn uiteraard van harte welkom.

Stap 2: Neem een berg doperwten in de dop.

Stap 3: Knak het puntje eraf (waar het steeltje zit) en ris in één moeite door het draadje los langs de hele zijkant. Nu kun je de peul zo openvouwen en de doperwten springen tevoorschijn als stuiterende scholieren die er na een enerverende busreis eindelijk uit mogen bij de Efteling.

Stap 4: Ga gestaag verder en voor je het weet ben je door de berg heengewerkt. 

Wilt u meer informatie hebben over het kweken en zaaien van Doperwten, lees dan HIER voor meer tips!

Doperwten Kweken

Doperwten behoren, net als bonen en pinda’s, tot de vlinderbloemigen. De planten vormen peulen, waar de zaden in ontstaan. Er zijn soorten waarvan de peulen, met nog niet volgroeide erwten, erg lekker zijn om te eten. De zogenaamde sugarsnaps of peultjes. Andere soorten zijn juist meer geschikt om erwten mee te kweken.

Het telen van doperwten is niet moeilijk en je kunt er al vroeg in het jaar mee beginnen. Ze stellen weinig eisen aan de bodem en standplaats. Zeker geschikt dus voor een beginnende moestuinder.

Doperwten zijn, mits gekookt, erg gezond. Daarnaast zijn ze op verschillende manier houdbaar te maken, waardoor je er ook in de winter van kunt genieten.

Let op, er zijn bestaan ook niet eetbare erwten, de zogenaamde siererwten. Deze zijn een aanwinst voor iedere bloementuin.

Groentezaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds