Ananaskers zaden

Ananaskers is een leuke en lekkere vrucht om in je (moes)tuin te verbouwen. Deze exotische vrucht komt van oorsprong uit Peru en Mexico, maar wordt tegenwoordig op veel meer plekken verbouwd. Ook in ons klimaat is het mogelijk, maar dan moet je wel tijdig voorzaaien, de plant een zonnig en beschutte plek geven en geluk hebben met het weer.

Met deze Ananaskers zaden kweekt u een bijzondere productieve en laagblijvende ananaskers die al vroeg vruchten begint te dragen. De vruchten zijn rijp om te oogsten zodra de lampionnetjes van de plant vallen.

Lees meer
2,29 incl btw
2,79 incl btw

De ananaskersplant is een vrolijke plant voor in de moestuin met zijn leuke, eerst groene en later geel/oranje lampions. In de lampions ontstaan de vruchten, een soort geel/oranje bessen. Als de lampion is uitgedroogd en van de struik valt is de vrucht rijp.

Ananaskers heeft een zoet/zure, op ananas lijkende smaak. Ze worden vaak voor jam en als decoratie gebruikt.

Groentezaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds