Bleekselderij zaden

Niet de makkelijkst te telen groente, wel een hele gezonde: de bleekselderij. Hoewel er vanaf half mei direct in de volle grond kan worden gezaaid heeft binnenshuis voorzaaien de voorkeur. Bleekselderijzaden kiemen namelijk langzaam en de planten zijn niet vorstbestendig. Door het voorzaaien geeft je de plantjes een voorsprong en verleng je de groeiperiode. Bleekselderij houdt van een vochtige, voedingsstofrijke bodem.

Wilt u meer informatie over het kweken van Bleekselderij, lees dan verder bij de Hoe kweek ik pagina.

Lees meer
2,79 incl btw
1,89 incl btw
1,89 incl btw

Bleekselderij als groente

Bleekselderij wordt eigenlijk altijd in combinatie met andere groenten gegeten. Rauw in salades, toegevoegd aan smoothies, in (groente)-soep of in wok groenten.

Selderie is te verwerken in salades, als tussendoortje, in sauzen (zoals authentieke Bolognesesaus) of gekookt. Bleekselderij is ook lekker in (maaltijd)soepen. Het blad van bleekselderij is gekookt niet eetbaar.

Probeer ook eens een gratin met bleekselderij, heerlijk!

Selderiezaden in de webshop

Voor in uw moestuin verkopen wij 3 verschillende soorten selderiezaden: bleekselderiezaden goudgele zelfblekende (buzzy seeds) en selderiezaden groene pascal (buzzy seeds). Tevens ook nog de biologische variant: Biologische zaden bleekselderij.

Makkelijk online zaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds