Komkommer zaden F1 hybride

De komkommer is een vrucht die in Nederland en België vooral rauw als salade wordt gegeten. De komkommerzaden groeien het beste onder glas, dus in de kas. De komkommerplant is eenjarig en kan wel tientallen komkommers leveren. De gekweekte komkommer heeft alleen maar vrouwelijke bloemen, waar zonder bevruchting of bestuiving de komkommer uit groeit. Een beetje uitleg bij het kweken is altijd makkelijk.

 

Lees meer
2,99 incl btw
2,99 incl btw
2,79 incl btw
4,99 incl btw
2,79 incl btw
4,75 incl btw
2,79 incl btw
Komkommer Euphoria F1 hybride 14% korting
5,79 4,99 incl btw
3,45 incl btw
2,29 incl btw
4,79 incl btw
Snack komkommer Iznik F1 21% korting
6,35 4,99 incl btw

Soorten komkommerzaden in de webshop

In onze webshop verkopen we o.a. de volgende soorten komkommerzaden: Komkommerzaden Fidelio F1 Hybride, Komkommerzaden Giganta / Johanna en de snack komkommer zaden Iznik F1 (kleine komkommertjes).

De komkommerplant

De plant heeft grote bladeren, die over de vruchten heen groeien. De plant is een klimplant met hechtranken, maar kan ook op horizontaal groeiend op de grond geteeld worden. Voordat er kassen waren werden de komkommers op broeiveuren onder platglas geteeld. Later werd het platte glas rechtop gezet en vormde zo een kas. In de glastuinbouw worden de planten langs binddraad omhoog geleid. In Nederland en België is de komkommer door de teelt in verwarmde kassen tegenwoordig (sinds ongeveer 1960) het gehele jaar verkrijgbaar.

F1 Groentezaden bestellen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds