Paprika zaden

Tegenwoordig kun je van vele verschillende soorten paprika zaden kopen. Rood geel, groene, witte, paarse, zwarte, geel en oranje of groene paprika s. Naast de verschillende kleuren, zijn ze tegenwoordig ook verkrijgbaar in verschillende vormen. Af en toe komen we vreemde vormen tegen! Rode paprika's zijn over het algemeen minder zoet. Paprika's (latijnse naam: capsicum annuum) houden van warmte. Pepers en paprika s kun je het beste zaaien bij een temperatuur van 25-30 graden. Ook kun je een plastic zakje over de pot heen doen. Meer hierover kun je vinden op de paprika kweken pagina. Vanaf half/eind mei als de temperatuur het toe laat kunnen paprika's buiten worden gepland. 

Lees meer
4,79 incl btw
4,79 incl btw
2,79 incl btw
4,89 incl btw
4,89 incl btw
4,89 incl btw
4,45 incl btw
3,45 incl btw
3,45 incl btw
2,29 incl btw
4,49 incl btw
Zoete puntpaprika Atris F1 15% korting
5,85 4,99 incl btw

Soorten paprika zaden

In onze webshop hebben we geprobeerd om aan ieders wens te voldoen door verschillende soorten paprikazaden aan te bieden: 

  • Paprikazaden 5-kleurenmengsel (buzzy seeds)
  • Paprikazaden Yolo wonder (buzzy seeds)
  • Puntpaprikazaden Atris F1 hybride Rood (horti tops)
  • Puntpaprikazaden Palladio F1 Geel (horti tops)
  • Oranje mini paprikazaden snacking (Buzzy Seeds)

Ook hebben we nog een 3-tal biologische paprikazaden in onze webshop beschikbaar.

De herkomst van de Paprika

Er is over de herkomst van de paprika veel bekend. Op de website van wikipedia is hier veel extra informatie over te vinden. Paprika's met dik vruchtvlees kun je ook wel even bewaren in de koelkast.

Moestuinzaden bestellen bij Dutch Garden Seeds

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

10 jaar Dutch Garden Seeds