Tomaten zaden Tros F1 hybride

Cocktailtomaten zijn tomaten die groter worden dan kerstomaten. De tomaten groeien met meerderen aan een tak. Als de onderste tomaat rijp is wordt de hele tak met de tomaten geoogst. Vandaar dat men ze ook trostomaten noemt. Ze zijn vol van smaak en net als andere tomatensoorten erg gezond. Er zijn, behalve de soorten die onder cocktailtomaten genoemd staan, meer soorten tomaten die in trossen groeien. Kijk voor meer zaden ook eens bij de andere soorten.

Lees meer
4,79 incl btw
4,79 incl btw
3,45 incl btw
2,79 incl btw
2,29 incl btw

Online f1 zaden kopen bij Dutch Garden Seeds

Trostomaat Serrat is een F1 hybride tomatenras. F1 hybriden tomaten hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van zaadvaste vormen. Tomaten F1 hybride van buzzy seeds tomatenzaden zijn resistent tegen meeldauw en het tomatenvirus. De vruchtkwaliteit is uitmuntend. De gelijkmatige rijping geeft zes vruchten per tros en moeten aan de tros blijven hangen. Ze zijn lang houdbaar. Zowel geschikt voor de kas als in de vollegrond.

Groentezaden kopen in onze webshop is geen slechte keus. Wij staan altijd voor u klaar. Ook als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw bestelling, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het leuke van groenten kweken van groentezaden is dat de planten vaak sterker zijn en bovendien zonder bestrijdingsmiddelen groeien. Het is dus een leuke bezigheid en tevens een gezonde!

Cocktailtomaat in de keuken

Cocktailtomaten hebben een heerlijke geur en zijn vol van smaak. Ze zijn stevig en lekker zoet. Vaak worden ze gebruikt in salades, als snack of voor op brood. Maar je kunt ze ook grillen of in ovenschotels verwerken. Of natuurlijk voor het bereiden van soep of tomatensaus. Neem hiervoor wel de rijpe vruchten, omdat deze meer vocht bevatten.

10 jaar Dutch Garden Seeds