Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Veilig betalen

Veilig betalen

Op deze webshop wordt veilig
betaald met deze betaalmethoden:

Betaalmethoden

Dutch Garden Seeds

Dutch Garden Seeds

  • GRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zadenGRATIS levering vanaf €25,- op zakjes zaden
  • Snelle leveringSnelle levering
  • Hollandse kwaliteitHollandse kwaliteit
  • Groot aanbodGroot aanbod
  • Bestellingen direct verwerktBestellingen direct verwerkt

Biologische Bloemenzaden

Biologische Bloemzaden gebruikt u voor het opkweken van prachtige biologische bloemen die vervolgens weer de basis is van een tuin vol met bijen en vlinders. Bovendien kunt u voor een relatief klein bedrag uw tuin voorzien van schitterende bloemen!

In onze webshop vind u diverse soorten biologische bloemzaden. Naast het bestaande assortiment biologische zaden komt het totaal aan biologische zaden op bijna 175 soorten uit! Samen zorgen we voor de perfecte balans in de tuin.

Lees meer
2,79 incl btw
3,49 incl btw
2,85 incl btw
2,79 incl btw
2,29 incl btw
2,29 incl btw
2,79 incl btw

Biologische Bloemzaden zaaien makkelijk?

Het is heel makkelijk om van bloemzaden mooie bloemen te kweken. Het is eigenlijk alleen belangrijk om ze niet te vroeg te zaaien, geregeld water te geven en als de bloemen aan het bloeien zijn geregeld de oude bloemen te verwijderen.

Welke bloemzaden kopen?

Er zijn vele soorteen bloemzaden. Eerst is het belangrijk om te weten of je liever een soort heb die laag blijft of dat je een bloemensoort heb die hoog groeit. Vervolgens zijn de kleuren die je leuk vindt ook belangrijk. Bij ons in de webshop hebben wij 250 soorten bloemenzaden. Bovendien nog een 10-tal biologische bloemzaden soorten. Dit betekend dat er voor iedereen iets leuks te vinden is.

10 jaar Dutch Garden Seeds